Nieuw likje verf BKB Campaign Watch

BKB Campaign Watch is vernieuwd. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Er staat een gloednieuwe versie van BKB Campaign Watch voor je neus. Of je ‘m nou op je computer, tablet of mobiel bekijkt, we hopen dat je er net zo blij mee bent als wij. Heb je iets gezien dat niet klopt: stuur gerust een mailtje.

Met onze nieuwe site hopen we dat je nog vaker terugkeert voor een flinke dosis campagnes en politiek. Bookmark BKB Campaign Watch nu en lees onze blogs onderweg naar je werk, bij de lunch in een café of tijdens het weekend voor de maandagochtenden bij de koffiemachine.

Wij van BKB Campaign Watch zijn dol op campagnes. Politieke, maatschappelijke, commerciële campagnes; wij analyseren ze en vertellen je wat we ervan vinden. Altijd to the point, nooit met meel in de mond. Soms leggen we, eigenwijs als we zijn, ook uit wat er beter kan.

Wij zijn een blog voor en door politieke junkies. Onze bloggers hebben overal een mening over en zijn niet bang die te geven. Wij zijn ready voor het nieuwe kabinet, voor de komende jaren van het presidentschap van Donald J. Trump en voor de toekomst van de Europese Unie.

Wil je ook iets schrijven, eenmalig of op regelmatige basis? We zijn altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde bloggers. Neem nu contact op met de redactie.